Toko Vlaardingen

Toko Tropical in Vlaardingen is al ruim 28 jaar dé speciaalzaak voor de Indonesische keuken. Van dagverse indonesische maaltijden tot lunchgerechten zoals roti, alles bereid met verse ingrediënten! In 2014 en in 2015 zijn wij uitgeroepen tot de nummer 12 en nummer 14 op de lijst van beste Toko's in Nederland! (Bron: Indoweb)

Dagverse Maaltijden van Toko Vlaardingen

Bij de Toko kunt u genieten van een dagverse maaltijd die u alleen nog maar hoeft op te warmen. Alle maaltijden zijn dagvers bereid in onze keuken verse ingrediënten. Op die manier kunt u op een makkelijke manier genieten van een gezonde maaltijd! Ideaal voor wanneer u het even te druk heeft om te koken. Maar natuurlijk ook om te kunnen genieten van de authentieke smaken uit Indonesië. De kant- en klare maaltijden bij Toko Vlaardingen kunt u warm afhalen of thuis in de koelkast bewaren om later op te warmen. Onze tip is om uw bord op te maken en ongeveer 3 minuten op te warmen in de magnetron. Groenten zoals Gado Gado of Tumis Taugé kunt u later toevoegen, zodat ze lekker knapperig blijven.

Indonesisch eten en afhaal bij Toko Tropical in Vlaardingen

Onze Toko bevindt zich in Vlaardingen-Holy maar is ook goed bereikbaar voor omliggende plaatsen zoals Schiedam, Maassluis, Hoek van Holland, Rotterdam en Spijkenisse. Er is een gratis parkeergelegenheid dus ook wanneer u onderweg bent kunt u gemakkelijk de auto kwijt om even wat eten te halen. U kunt altijd bij ons langskomen om in de Toko te kijken naar de verschillende gerechten in onze grote vitrine en daar uw keuze te maken. Maar het is ook mogelijk om van te voren te bestellen, via telefoon en nu ook online! Wanneer u online bestelt en met iDeal betaalt gaat het afhalen al helemaal snel. Super handig als u haast heeft. Wij zetten de bestelling voor u klaar om meteen mee te nemen.
Bestel online >

Het assortiment van onze Toko

Bij Toko Tropical laten we ons inspireren door onze Indonesische roots. Wij koken al meer dan 28 jaar met veel liefde en passie onze Indonesische gerechten in Vlaardingen. Die passie is dan ook te proeven in onze maaltijden. Wij gaan altijd voor verse kwaliteit en smaak. We hebben een groot assortiment aan vers bereide maaltijden. De geur van nasi, bami, saté en roti komen u tegemoet wanneer u onze toko binnen loopt. Inmiddels we ons Indonesische assortiment uitgebreid met gerechten uit verschillende hoeken van de wereld. Voornamelijk oosterse gerechten vullen onze vitrine. Ook kunt u heerlijke verse roti bij ons afhalen.

Toko catering

De smaken van de Toko op uw feestje? Dat kan met onze catering service. Laat u en uw gasten tot in de puntjes verzorgen met onze heerlijke gerechten. Wij bouwen een buffet op locatie, leveren uitstekende service met een glimlach tijdens uw evenement en ruimen ook alles weer op! Van tevoren bespreken we welke gerechten u graag op uw volledig verzorgde rijsttafel zou willen. We hebben zowel vleesgerechten als vegetarische catering. Voor ieder wat wils en alles vers bereid.

Catering Vlaardingen >