Toko Spijkenisse

Sinds 1991 is Toko Tropical de Toko voor Spijkenisse. Wij zijn gespecialiseerd in het serveren van de beleving en authentieke smaken van Indonesische gerechten. Al dertig jaar serveren wij dagelijks met passie de lekkerste authentieke gerechten uit de Indonesische keuken met als kroon op ons werk de verkiezing tot de  #12 beste toko van Nederland. U kunt bij ons meer dan zestig authentieke Indonesische gerechten ervaren. Indonesisch eten afhalen doe je bij Toko Tropical in Vlaardingen! Klik hier om Indonesisch eten online te bestellen.

Indonesisch afhaal bij Toko Spijkenisse

Bij onze Indonesische toko is het mogelijk om af te halen. De Indonesische afhaal kan zowel koud zodat u dit thuis kunt eten wanneer u wilt, of warm voor direct gebruik. Indien u warm afhaalt worden de gerechten zo verpakt dat ze warm en lekker blijven terwijl u terug naar huis reist. U kunt bij ons kiezen uit meer dan zestig gerechten als roti en babi pangang. Natuurlijk kunt u ook samengestelde gerechten als een complete Indische rijsttafel bestellen. Het hele menu met alle Indische gerechten ontdekken? Bekijk ons menu, bestel online en u kunt de lekkerste en verse Indonesisch eten afhalen.

Eten bestellen Spijkenisse

Online eten bestellen in Spijkenisse? Kies voor verse en ambachtelijke Indonesische gerechten! Bij ons kunt u eten bestellen en kiezen uit meer dan zestig verse gerechten. Ook bieden wij een breed assortiment aan vegetarische gerechten. Niet voor niets zijn we uitgeroepen tot één de beste toko’s van Nederland door Indoweb. Ontdek het ook en bestel nu online.

Indonesische Catering Spijkenisse

Naast het bestellen van Indonesische gerechten kunt u ook kiezen voor een Indonesische catering. Hiermee kunt u uw gasten voorzien met een Indonesisch buffet bestaande uit tot wel meer dan zestig authentieke Indonesische gerechten. Onze Catering in Spijkenisse voorziet van A tot Z en u heeft dus nergens omkijken naar. We brengen naast het Indonesisch buffet ook de Oost-Aziatische sfeer mee en zorgen voor een complete beleving die uw gasten niet zullen vergeten. Wilt u meer informatie over onze catering service in Spijkenisse? Stuur dan een mail naar info@toko-tropical.nl of bel ons via 0104752430