Toko Rotterdam

Welkom bij een van de beste toko's van Rotterdam en omstreken. Sinds 1991 gelegen in Vlaardingen serveren wij de lekkerste en meest complete Indonesische gerechten. Bij ons kunt u Indonesisch eten bestellen in Rotterdam. Met meer dan 60 authentieke Indonesische gerechten die met liefde en ambacht zijn bereid, is elke bestelling weer een hele ervaring. Indonesisch eten in Rotterdam? Toko Tropical! Klik hier om Indonesisch eten online te bestellen.

Indonesisch eten Rotterdam

Onze Indonesische toko hecht veel waarde aan de kwaliteit van de Indonesische gerechten die u bij ons kunt bestellen of afhalen. Niet voor niets komen onze klanten van ver en zijn we zelfs tot de top van Nederlands beste toko's verkozen door Indofood. Van de onbekende indonesische snacks en hapjes, tot de bekende Indische rijsttafels en Roti. Met de keuze uit meer dan 60 Indische en Oost-Aziatische gerechten kunt u altijd een heerlijke samenstelling van diverse heerlijke gerechten afnemen. Ontdek eens onze menukaart.

Indonesische Catering Rotterdam

Wilt u de kwaliteit van de beste Indonesische restaurants in Rotterdam thuis of op kantoor ervaren? Wij bieden Indonesische catering waarin wij de hele beleving van A tot Z voor u regelen. Van het Indonesische buffet tot de aankleding. Ideaal voor verjaardagen, jubileums of andere grote- en kleine evenementen. Zowel voor kleinschalige als zeer grote catering in heel de regio Rotterdam kunt u bij ons terecht. Zo hebben wij al diverse caterings verzorgd in Rotterdam Alexandrium, Hoogvliet, Schiedam en Rotterdam-Zuid, maar ook buiten regio Rotterdam kunt u de catering door Toko Tropical laten verzorgen. Wij verzorgen de Indonesische catering in Zuid-Holland en zijn uw partij voor een succesvolle beleving. Vraag ons gerust vrijblijvend informatie over de unieke beleving die wij voor u kunnen organiseren. Neem vandaag nog contact op!

Eten bestellen Rotterdam

Culinair genieten van de Oost-Indische cultuur? Laat u verassen door ons uitgebreide menu hoogwaardige Indische gerechten. Bestel nu Indonesisch eten online!