Toko Maassluis

Als de Indonesische Toko van Maassluis staan we garant voor meer dan 60 Indonesische gerechten. Indisch eten bestellen doe je eenvoudig online waarna de kant en klare Indonesische maaltijden opgehaald kunnen worden. De gerechten worden altijd met ambacht en vers bereid in ons Indonesisch Restaurant nabij Maassluis. Ontdek de smaken van de Indonesische keuken!

Indisch eten bestellen Maassluis

Al 30+ jaar staat onze Indische Toko voor het ambachtelijk bereiden van de lekkerste Indische gerechten. Niet voor niets zijn we al een aantal keer verkozen tot één van de beste Toko’s van Nederland door Indoweb. Met 60+ altijd vers bereide gerechten van hoogstaande kwaliteit is elke keer online eten bestellen bij ons een ware beleving. Bekijk ons menu met diverse uiteenlopende gerechten. Wij bieden naast vleesgerechten ook vegetarische gerechten, indische hapjes, lunch, diner en samengestelde gerechten als de Indische rijsttafel. Ook bieden wij een complete Vegetarische rijsttafel, vegetarische roti en nog veel meer vegetarische gerechten. Zo is er altijd voor een ieder wat wils. Ontdek de authentieke Indonesische keuken en bestel vandaag nog uw eten bij Toko Tropical!

Indonesische catering Maassluis

Naast het online Indisch eten bestellen kunt u ook bij ons terecht voor Indische catering of Indonesisch buffet. We hebben ervaring met kleine catering tot zeer grote buffetten. Voor elke gelegenheid brengen wij de Oost-Aziatische sfeer mee. Dit gaat veel verder dan alleen het serveren van het buffet. Ook de aankleding kunnen wij verzorgen evenals de service waarmee u gerust en zonder omkijken uw gasten kunt laten genieten van een zeer uitgebreid buffet. Vers bereid en van hoge kwaliteit. 


Van een kleine catering aan huis tot een groot bedrijfsevenement, laat ons ervoor zorgen dat het buffet als beleving een goede herinnering creëert bij uw gasten. Neem gerust contact met ons op als u interesse heeft in catering in Maassluis en wij zorgen voor een voorstel op maat.

Chinees bestellen Maassluis

Als toko serveren wij de Oost-Aziatische keuken. Bent u op zoek naar Chinees eten in Maassluis of een Chinees restaurant? Bekijk onze menu kaart en de kans is groot dat u uw favoriete gerechten erop terugvindt. Als Indisch restaurant en Toko Maassluis zijn we gespecialiseerd in de populairste gerechten uit de Oost-Aziatische keuken. Van Babi Pangang tot Roti, Loempia's en uiteraard de complete Rijsttafel. Bestel vandaag nog online of kom eens langs en proef de Oosterse sfeer.

Thuisbezorgd Maassluis?

Bestel nu online uw Indische eten bij Toko Tropical en profiteer van onze acties zoals onze special de Rijsttafel Taste of Tropical. Het is bij ons mogelijk warm eten te bestellen, of koud eten dat u later op kunt warmen of meenemen. Zo heeft u altijd topgerechten bij u die in ongeveer drie minuten zijn opgewarmd. Wacht niet langer en bestel nu online eten. Selamat makan!