Toko Delft

Welkom bij de Indische toko van omgeving Delft. Al vanaf 1991 maken wij vol passie en met liefde de lekkerste Indonesische gerechten. Dit heeft inmiddels geleid tot een uitgebreide menukaart van meer dan 60 authentieke gerechten die wij dagelijks vers en met ambacht bereiden. Met onze passie hebben wij al in diverse toplijsten gestaan en behoren wij tot de beste Toko's van Nederland. Vanuit heel Zuid-Holland komen mensen naar onze Toko in Vlaardingen. Wij bevinden ons vijftien tot twintig minuten van het centrum van Delft, waar vele vaste klanten van Toko Tropical wonen.

Eten bestellen in Delft? 

Onze uitgebreide menukaart bestaat uit meer dan 60 authentieke Indische gerechten. Allemaal met ambacht bereidt, altijd vers en vol van smaak. Kies uit bekende gerechten als Roti, Nasi, Babi pangang of een Indische rijsttafel. Of ontdek de vele nieuwe gerechten waarvan u misschien nog nooit heeft gehoord. Elke bestelling bij Toko Tropical zorgt voor een unieke smaakbelevenis. Niet voor niets staan wij regelmatig in de toplijsten van beste Toko's. Ontdek nu ons overheerlijke eten en kom eens langs in onze Toko. Onze grote vitrine vol verse Indonesische gerechten zullen u ongetwijfeld enthousiast maken. Wij bevinden ons vijftien tot twintig minuten van het centrum van Delft. Ons gepassioneerde personeel helpt u graag verder!

Indonesische Catering Delft

Heeft u een gelegenheid waarin u wilt uitpakken voor uw gasten? We laten met onze Indische Catering in Delft een onvergetelijke indruk achter bij uw gasten. Van A tot Z verzorgen wij uw catering, van het overheerlijke Indonesische buffet tot de aankleding. U heeft nergens omkijken naar. Ons catering bedrijf biedt zijn diensten aan aan particulieren, maar we hebben ook ervaring met grotere zakelijke gelegenheden tot wel meer dan 200 personen. Geen evenement is voor onze passie te gek. Ongeacht de grootte van de groep zullen onze heerlijke gerechten vers en vol van smaak zijn. Neem eens contact op en ontdek de mogelijkheden voor uw aangelegenheid. Wij bevinden ons slechts vijftien tot twintig van het centrum van Delft.

Online eten bestellen Delft

Al 30 jaar lang maken wij de lekkerste Indische gerechten. Niet voor niets komen onze klanten van heinde en ver. Ook in Delft heeft onze Indonesische Toko veel vaste klanten. U kunt namelijk in slechts vijftien tot twintig al vanuit het centrum van Delft al in onze toko zijn om te kiezen uit meer dan 60 authentieke ambachtelijk bereidde gerechten. Bekijk eens onze menukaart en bestel nu Indonesisch eten online!