Eten bestellen Vlaardingen

Traditioneel Indonesisch eten bestellen in Vlaardingen doe je bij Toko Tropical. Trots op onze Indonesische roots brengen wij al meer dan 28 jaar de smaakvolle keuken van Indonesië in Nederland. In 2014 en in 2015 zijn wij uitgeroepen tot de nummer 12 en nummer 14 op de lijst van beste Toko's in Nederland! (Bron: Indoweb) 


Indonesisch eten bestellen: Vlaardingen, Schiedam, Maassluis

Gevestigd in Vlaardingen, maar ook goed bereikbaar voor liefhebbers van de oosterse keuken uit Schiedam, Maassluis, Rotterdam, Hoek van Holland, Berkel en Rodenrijs, Hillegersberg, Bergschenhoek en Overschie. Wanneer u bij ons binnenloopt wordt u aangenaam verrast door de grote vitrine en heerlijke geuren van de verse maaltijden. Ons uitgebreide aanbod wordt dagelijks bereid met verse ingrediënten. Zo kunt u op een makkelijke manier genieten van een gezonde en smaakvolle maaltijd. Loop bij ons binnen en maak uw keuze of geef uw bestelling van tevoren door om snel af te halen.


Afhalen zonder wachten!

Soms heeft u zin in de geurrijke oosterse keuken en soms bestelt men eten omdat er even geen tijd is om te koken. U bent druk aan het verhuizen of heeft tot laat gewerkt, wil even het eten afhalen en weer snel naar huis. Dan is er niets vervelender dan nog heel lang moeten wachten tijdens het afhalen. Daarom kunt u bij ons online eten bestellen en alvast online betalen! Zo loopt het bestellen van de maaltijd makkelijk en snel. Reken uw bestelling af met iDeal en bespaar tijd tijdens de spitsuren.

Geef hier online uw bestelling door > 


Online eten bestellen bij Toko Tropical

Wilt u online eten bestellen? Bekijk dan de online menukaart van Toko Tropcial. Hier kunt u gerechten bekijken per categorie of gewoon het hele menu. De icoontjes naast de gerechten geven aan hoe pittig een gerecht is en of het bijvoorbeeld vegetarisch is.
💚 = vegetarisch gerecht
🌶 = pittig gerecht (hoe meer pepertjes, hoe pittiger)
Het is mogelijk om voor één persoon te bestellen of voor meerdere personen een compleet menu of rijsttafel te bestellen. Wanneer u een keuze heeft kunt u de gegevens invullen. Dit hoeft maar eenmalig wanneer u de optie ‘gegevens opslaan’ aanvinkt. Betaal de bestelling online met iDeal en geef aan hoe laat u het eten komt afhalen. Dan zorgen wij dat de bestelling klaarstaat om zo mee te nemen! Geniet van de smaak van verse Indonesische maaltijden, gewoon bij u thuis.


Indonesisch eten: ons assortiment

De Indonesische keuken staat erom bekend pittig en kruidig te zijn. Daarom is iedereen er natuurlijk dol op. Ons assortiment bestaat uit zeer diverse maaltijden, pittig of minder pittig, maar altijd vol smaak! Bij de meeste gerechten is het gebruikelijk om deze te eten met rijst, nasi of bami. Dit zorgt voor een fijne balans in de smaken. Gaat u indonesisch eten bestellen? Dan kunt u bij ons kiezen voor de bekende traditionele gerechten zoals nasi goreng, saté ajam, daging rendang, daging smoor of babi ketjap. Maar u kunt ook nieuwe gerechten ontdekken. Bestel een Indonesische rijsttafel met diverse maaltijden om bekende en onbekende smaken te proeven.