Onze Catering buffetten

Indonesische Rijsttafel Buffet 

“Simple Taste”

(minimaal 30 pers.) €16,75

– 2 vleesgerechten 

– 2 saté ajam 

– 2 vegetarische groentegerechten

– Sambal goreng telors (ei) 

– Nasi Goreng | Bami Goreng 

– Atjar Tjampoer

– Krupuk Udang

– Sambal uit eigen keuken

Indonesische Rijsttafel Buffet

“Tropical Taste” 

(minimaal 25 pers.) €19,50

– 3 vleesgerechten 

– 2 saté ajam

– 3 vegetarische groentegerechten

– Sambal goreng telors (ei) 

– Nasi Goreng | Bami Goreng | Mie Goreng | Nasi Djawa

– Atjar Tjampoer

– Krupuk Udang 

– Sambal uit eigen keuken 

Indonesische Rijsttafel Buffet 

” Taste of Tropical Royal”

(minimaal 20 personen) €21,75

– 5 vleesgerechten

– 2 saté ajam 

– 4 vegetarische groentegerechten

– Sambal goreng telors (ei) 

– Nasi Goreng | Bami Goreng | Mie Goreng | Nasi Djawa 

– Atjar Mix 

– Krupuk Udang 

– Sambal uit eigen keuken 

Indonesische Rijsttafel Buffet 

“Taste of Tropical Deluxe” 

(minimaal voor 18 personen) €24,75

– 5 vleesgerechten 

– 2 saté ajam

– 4 vegetarische groentegerechten

– Sambal goreng telors (ei) 

– Udang peteh (garnalen)

– Remping bal

– Nasi Goreng | Bami Goreng | Mie Goreng | Nasi Djawa

– Atjar mix 

– Krupuk Udang 

– Sambal uit eigen keuken 

A La Carte aanvulling

– Porseleinen borden/bestekken/bestekkenhoes met servet per set €1,95

(ongewassen retour)

– Extra satés per st. €1,45

– Pisang Goreng (gebakken bakbanaan, per st. €1,00) 

– Borrelschaal (40 hapjes met mini loempia’s, pangsit goreng, kerry souffles) Per schaal €22,50

– Spekkoek heel €14,75

Catering

Indonesische catering in Vlaardingen en omgeving

Met veel passie en plezier verzorgen wij Indonesische buffetten op uiteenlopende locaties in Zuid-Holland. Catering voor een bruiloft, bedrijfsfeest of jubileum; laat uw gasten genieten van authentieke smaken uit Indonesië. Het hele buffet wordt tot in de puntjes verzorgd, zodat u tijdens uw feest of evenement geheel ontzorgd bent. Het opbouwen én opruimen van het buffet wordt helemaal geregeld door het team van Toko Tropical. Evenals de decoratie om de Indonesische beleving helemaal compleet te maken. Op locatie wordt het buffet warm gehouden door middel van chafing dishes (brandpasta) en warmhoudbakken. Laat u volledig verzorgen met de catering service van Toko Tropical. Wij maken van uw bedrijfsfeest, receptie of bruiloft een onvergetelijke dag met een Indonesisch buffet. Met heerlijke verse ingrediënten en feestelijke decoratie bent u te gast op uw eigen feest.

Indonesische Rijsttafel buffet met kwaliteitsproducten

Met 28 jaar ervaring zijn wij inmiddels uitgegroeid tot dé cateraar van de Indonesische keuken. Met veel passie en plezier werken we met hoge kwaliteit ingrediënten en de allerlekkerste kruiden. Onze koks maken alle gerechten vers in onze keuken klaar. Daar zijn we dan ook erg trots op. De typische Indonesische Rijsttafel bestaat uit een aantal Indonesische vleesgerechten, zoals Saté Ajam of Dagin, en een aantal vegetarische gerechten, zoals Gado Gado of Tumis Taugé. De rijsttafel wordt geserveerd met bekende klassiekers als Nasi Goreng, Krupuk Udang, Atjar en Sambal uit eigen keuken! Heeft u de Taste of Toko Tropical al eens geproefd? Maak uw feest compleet met de lekkerste catering service uit Vlaardingen. Al onze gerechten worden vers voor u gemaakt met producten van hoge kwaliteit. De authentieke smaken en geuren maken van uw buffet een ware belevenis. Samen met onze uitstekende service creëren we een warme herinnering die uw gasten niet snel zullen vergeten. Vraag nu Indonesisch catering aan per telefoon of stuur ons een mail.  

Catering Service Voor Indonesisch Buffet Op Locatie

Compleet met services, decoratie en cateringmedewerkers arriveren we op uw feestlocatie. We bouwen het buffet op, compleet met alle materialen zoals servies, serveren de maaltijden en ruimen ook het hele buffet weer op. Het Indonesische Buffet bestaat standaard uit een aantal bekende gerechten, zoals Nasi Goreng en Saté. Verder is het buffet helemaal naar uw smaak samen te stellen. Ons Indonesisch Buffet is geschikt voor vegetariërs en vleeseters, er is voor ieder wat wils. De gerechten in onze cateringservice kunnen variëren van Babi Ketjap, Daging Rendang tot Saté Ajam en zijn allemaal in overleg leverbaar. Stel zelf uw menu samen voor catering op maat. Staat uw favoriete gerecht er niet bij? Bekijk dan hier het overzicht van al onze gerechten. U kunt uw buffet helemaal zelf samenstellen. Onze medewerkers adviseren u graag over de gerechten en de juiste hoeveelheden.

Vegetarische catering

Vegetarisch eten wordt steeds populairder. Zijn er vegetariërs in uw gezelschap? Geen zorgen, bij Toko Tropical kunnen ook uw vegetarische gasten meegenieten van de catering. We hebben een ruim assortiment aan vegetarische gerechten in onze rijsttafel buffetten, zoals Gado Gado, Tumis Taugé, Sambal Goreng boontjes en Tempeh Kering en nog veel meer!

Buffet op maat

U kunt zelf uw buffet samenstellen met de favoriete gerechten van uw gasten. Neem gerust een kijkje in onze toko om de gerechten te zien, ruiken en proeven! De samenstelling van uw rijsttafel buffet overlegt u met één van onze medewerkers. Voor meer informatie over prijzen en mogelijkheden mag u ook altijd even bellen naar 010 475 2430 of stuur uw vraag naar info@toko-tropical.nl.

Ervaar de smaak van Indonesië en de service van Toko Tropical bij u op locatie. Laat u verzorgen door de compleetheid van onze catering service en wees te gast op uw eigen feest. Uitstekende service en heerlijke gerechten, dat is waar Toko Tropical voor staat. Vraag nu Indonesisch catering aan per telefoon of stuur ons een mail.

Catering bedrijf

Met een keuze uit de meer dan 60 lekkerste oosterse gerechten kunt u uw gasten verassen als nooit te voren. Presenteer de authentieke geuren en ambachtelijke smaken van ons catering bedrijf. Wij verzorgen de catering op locatie. Zowel catering voor particulieren als bedrijfscatering in de regio Rotterdam tot Den Haag en Hoek van Holland. Catering bestellen? Vraag nu Indonesisch catering aan per telefoon of stuur ons een mail.